Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         huis en huizenmarkt

         6 maart 2014 12:19


         U weet het: de economie is uit het slop. En, ik zal het maar bekennen, die mensen die de kar weer wisten vlot te trekken, dat uh, waren wij ;-)

         "Laten we eens gek doen... wij kopen een huis," bedachten we vorig jaar juli, "Nee, niks geen gezeur van eerst je huis te koop zetten..." Zo gezegd zo gedaan. Begin september tekenden we een koopcontract. En in december —dan konden de vorige bewoners rustig iets nieuws zoeken— kregen we de sleutel.

         Ik hoor u denken: Ja, ja —een huis kopen tijdens de crisis— waar is de adder onder het gras? De Maar? De maar is waarschijnlijk dat we wèl verlies zullen maken op onze huidige woning. Maargoed, dat is dan niet anders. De huurprijzen zijn enorm gestegen afgelopen jaren: waren we huurders gebleven, dan hadden we dat verlies ook gemaakt. Uniek waren we vast niet, met die gedachte, en: hup, daar ging de huizenmarkt. Rutte doet nu wel of hij met de eer kan strijken, maar eigenlijk.... ;-)

         Ook zullen we nog heel veel werk hebben aan het nieuwe huis, voor we ernaartoe kunnen verhuizen. Hoeveel ongeveer, is te zien in dit filmpje: mooie rondleiding door L. :-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015