Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         mooie YT-filmpjes van Leora

         6 maart 2014 12:16


         Zodra we thuiskomen, ontstaat er een gevecht om mijn computer. Want tja, op een 'oude laptop' draaien al die poshe programmaatjes niet meer. Mijn mac is dan ook voortdurend bezet door 2 kinderen die Minecraft-spelen en filmpjes editten ;-)

         Maargoed, dat levert dan wèl heel mooie filmpjes op: Ons nieuwe huis: mooie rondleiding door L. en Verstopplekken en Gekke griezeldingen in het huis en Wat zal ik filmen? Hier kun je filmverzoekjes indienen... Dan loopt L. door het huis met het cameraatje...., filmjes die ze dan op L.'s huisfilmpjes-account op YouTube zal plaatsen. Haar Stop-motion-filmpjes plaatst ze op L.'s andere YT-account.

         Nu we het toch over YouTube hebben.... al meer dan 230.000 mensen hebben de petitie getekend om op YouTube weer gewoon onder je accountnaam te mogen reageren.

         Ik heb 'm getekend. Voor mij is "jolievdk" namelijk helemaal niet anoniem, zoals Google vindt in z'n poging iedereen te dwingen onder zijn G+/geboortenaam in te loggen. En mijn jolievdk-YT-account opzeggen of verlaten wil ik niet, want wikipedia heeft ernaar gelinkt.

         Enfin, die filmpjes van L. dus: aanraders!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015