Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         doe mij maar een handelsboycot

         18 juli 2014 12:37


         Ik was al geen fan van Poetin, maar nu haat ik hem helemaal.

         En Mark Rutte mag best een voorbeeld nemen aan Tony Abbott van Australie. Nederland heeft wel een antwoord op dronken Russische diplomaten en gearresteerde activisten (net als Rusland zelf trouwens met hun nepperige melkboycot) maar zodra er honderden mensen, van kinderen tot eerste kamerleden, zijn omgekomen, zijn we inééns diplomatiek. Tja.

         Dus ik roep het maar even: een algeheel verbod op Wodka.
         Een totale handelsboycot, ook prima. Daar wil ik best een paar maanden voor-de-Russische-markt-bedoelde-tulpenbollen voor eten :-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015