Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         RIPE Atlas Hackathon 2015

         4 januari 2015 12:37


         Als dochter van mijn vader —die lesgaf aan toekomstige aardrijkskundeleraren— zou ik hier natuurlijk meteen aan moeten meedoen :-) De RIPE Atlas Hackathon 2015, een weekend lang visualisaties genereren voor/met het RIPE Atlas team. Het beste team kan een aardige prijs winnen en alle resultaten blijven beschikbaar voor toekomstige ontwikkelaars. Voorbeelden kun je hier zien: RIPE Atlas - visualisatie-kaarten.

         Ja, ik heb er over nagedacht, al was het maar omdat ik enorme waardering heb voor Vesna's werk, kennis en ideeen :-)

         Maar nee, helaas, ik beperk me tot hier over de Hackathon schrijven. Omdat ik er simpelweg.. te verlegen voor ben :-) Hier kon ik beschaafd jokken: "ik kan niet een heel weekend gemist worden." Maar dat zou bullonzin zijn, ik kan natuurlijk best gemist worden. Ik zou gewoon vrrrrreeeeselijk opzien tegen een heel weekend vol vrijwel onbekende mensen. Niks voor moi, kortom ;-)

         Maar wieweet zijn er onder de (kennissen van de) lezers ontwikkelaars en vormgevers die zo'n weekend een heerlijke uitdaging vinden, of een goede stap voor op hun cv, een leuke manier om geestverwanten te ontmoeten...

         ...vandaar deze, bij mijn weten eerste, nederlandstalige post over de RIPE Atlas Hackathon in Amsterdam, op 27-29 maart a.s.!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015