Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Ode aan de Oude Hip

         20 november 2015 14:22


         De Protestzingende Oude Hip (hippie was 'ie nu toch echt ontgroeid ;-)) kreeg dankzij The Kik weer de aandacht die hij verdiende. Hem was voorspeld dat hij met zijn astma geen 20 jaar zou halen, maar het werden er desondanks 69.

         Vierendertig jaar ben ik fan geweest van Armand's übervrolijke muziek en zijn kunstwerkjes van LP-hoezen, op het Dirk Sloos Youtube-kanaal was ik een van de 49 volgers van zijn filmpjes, waarin hij zowel zong als honderuit praatte: Armand verloot zijn Gitaar.

         Misschien ben ik een beetje te relativerend, maar ik denk wel 'ns dat een mens beter kan doodgaan 'na twee dagen longontsteking' (als het bericht klopt) dan aan een langdurige, slopende ziekte. Zeker na een rijk, in de zin van creatief, leven.

         Wie zijn muziek op ben ik te min na niet kende, luister Rue de la Paix, Armand.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015