Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         het verhuis-domino-effect

         14 februari 2015 11:44


         Ja sorry, ik ben in overtreding, van Mack's Blogwet ;-) Maar ik heb een drievoudig excuus ;-) a) Door de nieuwe server (..ja ja, een externe, niet-menselijke schuldbron.. ;-)) weet ik niet of ik wel voldoe aan art.1 lid 1, de zogeheten aantallen-vereiste, omdat elke vorm van statistiek of feedback op de nieuwe server ontbreekt: ik krijg niet eens meer een maitje bij eventuele reaxies! b) Wij zijn ook druk doende ons Schattige Lieve Oude Huysch aan den Geuzenweg te verkoopen c) Er komen voortdurend allerlei werkzaamheden om de hoek kijken (zeg: maak je een afspraak voor gevel-isolatie, blijkt dat alléén te kunnen als ook de pergola (met roos en prachtige wijndruif.....) wordt afgebroken enz enz enz.) Laat ik dat het verhuis-domino-effect noemen ;-)

         P.S., ja, het zijn Flits en Buddy, en ja, het zijn mijn klompen (en ja, ik loop er op in de tuin bij werk om de pergolaloze-wijndruif te redden ;-))


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015