Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         weblog april

         mEggbot, de Eierverfrobot - doetiehetofdoetiehetniet

         13 april 2017 18:13


         Het is maar een kwestie van Perspectief. Bedenk ik me, terwijl ik wil typen dat Er van die dagen (weken, maanden) zijn dat Dingen Hun Eigen Leven Leiden.

         Prima, zo'n Eigen Leven. Alleen niet als het niet het leven is, dat ik wil dat Dingen Leiden ;-)

         Software die pertinent weigert, sites die 'onbereikbaar!' roepen, piepschuimkorrels die met miljoenen tegelijk een zitzak uit vliegen, spammers die overal tegelijk spammen, lieve buren die niet vier weken, maar zes weken met de pneumatische hamer, boormachine en andere herrie-apparaten aan de gang zijn, terwijl je na één dag al denkt: ships, die kamer valt aan vier zijden binnen onze woning, wat een ondraaglijke herrie!

         Enfin, ik durf het bijna niet meer te proberen. Bang om het Beruchte Gele Error-venster weer in beeld te krijgen, zie hierboven rechts. Keer op keer heb ik Moed Verzameld, en *BAM!* Staat er WEER een foutmelding voor mijn neus.... Tot vanmiddag, vanavond aan toe.....

         Maar het is BIJNA PASEN, en anders raakt ook dit jolige filmpje van Rosalie en Edwin met hun 'Eierverf-robot' van Arduino en Meccano, mosterd na de maaltijd ;-)

         Fijne paasdagen allemaal!

         [reacties]


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015