Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Printbare kalender 2019

         1 januari 2019 23:57


         Afgelopen weken lukte het me niet om de kalenders te maken die ik elk jaar teken. Maar de dagen tikken verder — en ik overwoog al om er een te kopen. Of op z'n minst een lege kalender te maken, met alleen cijfers op witte vlakjes, zodat ik onze afspraken weer in de keuken overzichtelijk bij elkaar had.

         Een aardige mail van een lezer-kalender-gebruiker trok me over de streep om toch alvast de eerste drie maanden van het jaar af te maken :-) Hier zijn dus januari als PDF, februari als PDF en maart als PDF. Ook als kleinere JPG (± 450 KB per A4-vel) zijn deze 3 maanden te downloaden: januari als Jpeg, februari als Jpeg en maart als Jpeg.

         [ update ] Het tweede kwartaal is er ook: april (PDF), mei (PDF) en juni (PDF) met weer zoveel feestdagen als erin pasten.
         Ook deze zijn als kleinere JPG (± 450 KB per A4-vel) te downloaden: april als Jpeg, mei als Jpeg en juni als Jpeg.

         Het derde kwartaal: juli (PDF), augustus (PDF) en september (PDF).
         Ook als kleinere JPG (± 450 KB per A4-vel) zijn deze 3 maanden te downloaden: juli als Jpeg, augustus als Jpeg en september als Jpeg.

         Het vierde kwartaal: Oktober: oktober als Jpeg en oktober als Pdf | November: november als Jpeg en november als Pdf | December: december als Jpeg en december als Pdf

         En alvast fijne feestdagen gewenst!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015