Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Ergens in een uithoek van het web

         10 augustus 2019 15:30


         [ Naschrift bij het volgende stukje: ik schreef het stukje dat ik zo zal posten al een week geleden. "Tien dagen" is inmiddels "zeventien dagen." Onder familieleden woedt vaak een strijd over privacy, de ene helft zet “alles” op Facebook en de andere helft gruwt daarvan. Maar lieve Mensen, hierin staan géén namen, en dit is geen Facebook. Dit is een uithoekje van het web, zoals dat Gallische dorpje, waarover ik vroeger las in de stripboeken van ...de tieners van mijn Oma ;-} Een uithoek, zònder Marketeers, Analytics, Trackers of Tracers, met een select groepje lezers, en slechts één bedoeling: delen wat en wie in mijn gedachten is. ]

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015