Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         werk aan het script: nieuwe features

         18 januari 2010 11:06


         Dat de mogelijkheden van mijn weblogscript nogal beperkt zijn, heb ik hier al vaker geschreven. Achter de schermen heeft Edwin inmiddels al heel wat geprogrammeerd — ik durf het woord 'eindfase' bijna niet meer in de mond te nemen: Zodra ik bijna klaar beweer, komt er een belangrijk project binnen ;-) (Waar wedden we om ;-))

         Aan zijn eigen weblog heeft Edwin een reactiemogelijkheid (!) toegevoegd —die ontbrak de eerste 7 jaargangen.

         Mijn weblog heeft (nog) geen separate pagina's per stukje, en zodoende ook nog geen commentaren ònder elk stukje, maar in plaats daarvan de jolie-style-reactiepagina.

         Daar kun je voortaan een link naar je eigen weblog toevoegen, net als urls in de reactie zelf. Om de comment-spammers tegen te houden heeft Edwin een rekensommetje toegevoegd. Hopelijk is dat genoeg, hoeven we geen CAPTCHA's (waar Edwin een hekel, —ontzettende hekel, zegt hij— aan heeft ;-)) toe te voegen.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015