Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         grieperig stemmetje

         20 december 2010 12:07


         Zo zie je maar weer, klop hout roepen is volkomen nutteloos bijgeloof ;-) Ik had de woorden “vanuit een bed een grieperig stemmetje (vandaag gelukkig niet, klop hout,) nog maar net geupload, of ik hoorde vanuit bed een grieperig stemmetje Mama ik heb gekotst...

         Even probeerde ik Edwin nog met het klusje op te zadelen — ik was iets aan het doen met naald en draad en Rudolf-het-Roodneuzige-Rendier dat ik vorig jaar al, in een vlaag van ijdele hoop dat de dames zoiets zèlf in elkaar kunnen zetten, had aangeschaft. Maar al gauw bleek er meer hulp nodig om kind, vloer, muur, voorleesboekjes en beddengoed te ontdoen van ontbonden tomatenspagettisauce.

         Als het me lukt (er staat ook nog grafisch werk voor Arnoud op de agenda :)) zal ik zeker de geplande logjes uploaden als engelhaakpatroontje, sneeuw, schoolkerstdiner —ho: laat ik het hele lijstje even als plaatje meesturen, misschien haalt een ander er iets leuks uit :-) :-)

         Eén x raden welke song ik in mijn hoofd hoor... ;-) The Rolling Stones - You can't always get what you want (but if you try sometimes, you just might find, you get what you need) .... ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015