Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         warme douche voor Pannekoekenhuis Strijland

         9 mei 2010 15:53


         Donderdag, op weg naar Mack en @Adnil, stopten we in Rheden bij Pannekoekenhuis Strijland. Na de heerlijke pannekoeken, sprongen we weer in de auto, zonder te merken dat L. haar telefoontje in het restaurant had laten liggen. Het mobieltje dat ze vooral gebruikt om elk paard langs de weg te fotograferen. En, die middag: het feestmasker dat ze had gekregen bij haar Strijland Kinderpannekoek.

         De volgende ochtend, bij het schoonmaken van het huisje dat we voor 10u30 moesten verlaten, zochten we overal naar het roze mobieltje. Het nummer van het mobieltje gebeld: het bleef onvindbaar.

         Eenmaal in de auto herinnerde ik me hoe L. het toestelletje had gebruikt als spiegel, om in het Pannekoekenhuis haar feestmasker met eigen ogen te zien. Gelukkig bleek Edwin de rekening nog te hebben, waar het telefoonnummer van Strijland op stond. Even leek het mobieltje niet gevonden te zijn, maar al snel belde de vriendelijke restauranteigenaar terug: iemand had het mobieltje tòch aangetroffen.

         We waren inmiddels meer dan een uur rijden van Rheden. We vroegen daarom of de eigenaar het toestelletje wilde opsturen, op onze kosten.

         Nog geen dag later ...lag het toestelletje in een envelop op de mat. Wat een service! Want als je ziet hoe goedbezocht het Pannekoekenhuis is, dan is het verbazingwekkend dat ze er vrije minuten voor hebben kunnen vinden. En dan heb ik het nog niet eens over de gedachte dat het mobieltje ook heel gemakkelijk had kunnen zijn "verdwenen."

         Ik weet niet of Radar een warme douche uitreikt aan zulke eerlijke vinders, maar als je het mij vraagt heeft Pannekoekenhuis Strijland 'm verdiend!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015