Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         achterstallig, u weet wel

         12 februari 2011 18:48


         Zoals Marion, Mack, Moederdag e.v.a. hier en hier en hier al terecht opmerkten, het blijft maar stil ;-}

         Sorry, sorry, sorry! (Ôh! wat heb ik eigenlijk een hekel aan dat woord ;-) ;-) ;-)) Het is niet zo dat ik niet aan mijn weblog denk, integendeel: elke dag maak ik wel foto's.

         Maar die bereiken maar zelden mijn weblog.

         Zodra mijn zitvlak de stoel hier raakt, staat er iemand te springen naast mijn bureau ;-) hoor ik een deurbel, telefoon, of gaat er ergens een wekker die meldt dat ik elders verwacht wordt: de deur uit moet, pannen moet afgieten of iets uit de oven moet halen.

         Terwijl ik ondertussen bezig ben met zetwerk, boeken die op tijd bij de drukker moeten zijn, correcties, reclame-banners of wat er ook bij komt kijken.

         Natuurlijk, ik weet het: werk en verplichte bezigheden heeft iederéén :-) Naast onbeantwoorde mail, wasgoed, vaat, rommel, ongelezen kranten en en en en en.

         Ik dacht nu juist dat ik goed bezig was ;-) door af en toe, regelmatig, te denken: Achterstallige mail? Mòrgen kan ik ook nog antwoorden. Of: Wat is het leven eigenlijk maar kort. Laat ik gewoon dat ene spelletje met m'n kind(-eren) doen, nu ze nog geen veertien is (zijn) wil(len) ze het nog.

         :-)

         Natuurlijk heb ik liever dat u niet klaagt: want vrolijk word ik er niet van van ;-} Maar ik hoop nog steeds dat u mij wilt vergeven ;-) En ik zeg maar zo: het feit dat er nog mensen klagen, betekent in elk geval dat er nog een paar lezers zijn ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015