Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Help, bestolen door Tinkebril! ;-)

         3 oktober 2012 17:34


         Dat enge griezelmens uit Goes (zo zie je maar weer dat er uit Goes niet alleen goeie mensen zoals mijn Oma komen) heeft mijn werkbril gejat.

         Ze verscheen er, met aandachthongerige blootkalender en al, mee in Pauw en Witteman. En ik wil natuurlijk niet geassocieerd worden met een slakbeplakker en kattenvilster, dus ik moet nu HEEL ERG HARD OP ZOEK NAAR EEN ANDERE bril.

         Zo groot mogelijk, want dan zie ik zo min mogelijk randen over mijn beeldscherm. Dus als iemand weet waar ik zoiets in plus 1,5 kan bestellen, dan hoor ik het graag ;-)

         P.S.: Weest u niet bang dat ik in de Supermarkt wordt aangezien voor Kattenkiller: ik heb nog een hippe Belgische leesbril waarmee ik veilig etiketjes kan lezen ;-) Maar ik wil wel SMARTEGELD, ja!? ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015