Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Meccano-boekenkast (tussenstand)

         31 december 2014 13:23


         Hij staat er, de Meccano-boekenkast! Vast aan de muur. Ik ben al een paar avonden bezig met boeken uitpakken en sorteren — daarom staan ze zo gek in de kast: eerst soort bij soort.

         Nu blijken er alleen nog —even gauw geteld— twaalf dozen met boeken over. Of die er na het sorteren allemaal inpassen? Ik hoor u denken (of ...waren het mijn eigen gedachten ;-)) neem toch een eReader.

         Ach ja, gedrukt versus digitaal, het is inmiddels een oude discussie. Ik hou het nog even ouderwets bij gedrukte boeken, die kan ik overal lezen zonder ADE / DRM en ander treurig gerommel van software-leveranciers die een rol in de boekenmarkt en auteursrecht-business willen spelen ;-}

         Enfin. Een fijne avond allemaal en een heel mooi 2015!


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015