Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Oog voor de IJsvogel

         17 december 2015 17:32


         Ik ben een geniepig, ordinair, onbeschaafd personage. Want, ik zou het gewaagd hebben om een Persoon Die Zijn Kop Boven Het Maaiveld Durfde Te Steken af te schieten. Ja ja. Het spreekwoordelijke maaiveld. Bent u ook zo dol op iedereen die ons, middelmatige dwergen, er voortdurend van beticht dat wij niets dat boven dat vermaledijde maaiveld uitsteekt kunnen laten lopen?

         Als ik er dan toch van word beticht, maak ik graag gebruik van het mij verleende voorrecht! Gaat u er even voor zitten!

         Lees verder...... ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015