Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Uurhoek van de vermissing

         10 oktober 2017 16:08


         Sorry lieve mensen, voor de stilte alhier: ik ben gewoon moe, moe, moe en nog eens moe ;-}

         Bij het nieuws, de kranten, de journaals, de social media, denk ik: wat kan ik DAAR nou nog aan toevoegen....??

         De wáánzin, noemt u het maar op....

         Na lang, lang, laaaaang (zei ik al LANG?) twijfelen heb ik wel één artikel geschreven over de onverkwikkelijke, ondraaglijk onopgeloste vermissing van Anne Faber, vanuit een perspectief dat ik nog nergens gezien had: uurhoek-technisch, astrologisch perspectief.

         Reageren kan alleen hier. Niet op de pagina zelf. Dat werd me blog-CMS-technisch te ingewikkeld. Ik ben al zo moe. Sorry ;-)
         Het zal de herfst zijn. Of het vitamine-D tekort (het enige vindbare medische euvel.) Enfin, lees de Uurhoek van de vermissing en sla me gerust om de oren met het feit dat astrologie niet bewezen is, enz enz enz. Dàt wist ik namelijk nog niet ;-) ;-) ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015