Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         weblog augustus

         Alleen die benauwde hitte

         16 augustus 2020 17:02


         Sorry voor de blog-verwaarlozing lieve mensen!

         Ik heb dan wel gordijnen bekleed met radiatorfolie, strak tegen het raam, maar helpen tegen de hitte...? Het wordt hier desondanks gemakkelijk 32 graden.

         De meeste activiteiten was heb ik maar gestopt, het was (is) niet uit te houden :-/

         Eigenlijk kan ik aan het werk voor een tweede druk (!!!) van Vast in Venezuela (hier te bestellen...), want de dozen beginnen leeg te raken :-) De reacties van de lezers zijn ....laaiend enthousiast. Ja, echt, ik kan er zelfs met een berg bescheidenheid niets anders van maken ;-)

         Ik besef natuurlijk wèl dat we niet bij een ‘grote uitgeverij’ zitten — die hebben immers op hun sites staan dat ze ‘geen ongevraagde manuscriptinzendingen behandelen.’ Kans op recensies in bladen of kranten is zodoende minimaal: kranten schrijven immers zelden over boeken van kleinere uitgevers.

         Goed, het is niet anders.
         Klagen heeft geen zin.

         Mag ik de lezers van Vast in Venezuela daarom vragen de feedback niet alleen naar ons te sturen, al zijn we daar reuze REUZE BLIJ mee :-) maar ook op Bol.com of Amazon.com te zetten?

         Ook de deadline voor de herfsteditie van Poppen & Teddybeer viel samen met de hitte. Gelukkig kwam het af, net als de Engelse vertaling die ik ervan wilde maken, voor de schrijfster Debbie Behan Garret. Ik had via Debbie's blog gevraagd of ik een van haar foto's mocht opnemen. En, ontzettend leuk, dat mocht. Dan is een vertaling toch wel het minste wat ik kan doen :-)

         Kortom, alles goed, alleen die vijfde hittegolf in drie jaar en dat breken van hittegolf-lengte-records... Fijn dat er in elk geval 1 ding vaststaat, dat de dagen weer korter worden :-)

         [reacties]


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015