Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         de kop van Job

         3 juni 2010 22:38


         Bij het aantreden van Cohen op 12 maart, plaatste Marcel Wiegman in Netwerk vraagtekens bij de vaardigheden van Cohen in debat: bestand tegen politieke straatvechters leek Cohen hem niet. Dat Wiegman geen ongelijk had, is in de meeste debatten wel gebleken.

         Het is jammer dat verkiezingsuitslagen afhangen van TV-prestatie, van vaardige babbels of verbale vuistslagen. Van vochtretentie onder de studiolamp.

         Al die mensen die nu dankzij het dagelijkse VVD-feestje van Frits Wester op Rutte stemmen, zijn er verantwoordelijk voor dat straks ouderen, gehandicapten, zieken, de meest kwetsbaren in de samenleving het hoofd niet meer boven water zullen kunnen houden.

         En als dat die VVD-stemmers dan niets kan schelen: ook zijzelf zullen er keihard op achteruitgaan. Maar dàt wil de grootste groep kiezers nu, hangend aan de mooipratende lippen van Rutte, niet weten.

         Daarom hangt Job 's kop hier voor het raam. Ondanks het gelijk van Wiegman, ondanks het advies van de Stemwijzer en het Kieskompas die me naar de ChristenUnie *) doorverwijzen, wordt het Cohen op 9 juni.

         (4 uur Cup-a-Soup.) Dat zouden meer mensen moeten doen.

         Gerelateerd:
         RTL-RuTteknuffeL
         de beste bierlui staan aan de borreltafel
         het orakel van Hilversum
         hoe hoger, hoe belangrijker?
         stemwijzer parodie
         cartoonrel
         *) (Nee, nee, NEE, ik heb nèrgens homodiscriminatie of embryoselectieverbod aangevinkt als wenselijk, de ChristenUnie is gewoon socialer dan de PvdA zodra het gaat om asielzoekers, milieu en armoedebestrijding ;-] Laat die VVDstemmers dat ns in hun zak steken: de PvdA is zelfs rechtser dan de ChristenUnie! ;-/)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015